Monica

Monica_Tand_small_family-1024x683

14 ani petrecuti la Paris. 5000 de ore in avioane. 17 ani de modelling. 7 ani de iubire neconditionata. 4 ani de parenting full time. Si un infinit de clipe petrecute pentru a descoperi oamenii, locurile si lucrurile care imi plac cu adevarat. Viata mea nu rezuma insa la cifre, ci la trairi. La emotii profunde si la experiente autentice, pe care vreau sa le impartasesc cu voi.

Monica_Tand_small-671x1024

In mod conventional, v-ati astepta poate sa imi fac o descriere, sa ma prezint si sa va dau mai multe detalii despre cine sunt. Dar odata ce ma veti cunoaste mai bine, veti constata ca nu ma ghidez dupa reguli generale impuse de altii.  Asadar, va voi spune cine nu sunt si ce nu intentionez sa fac pe acest blog. Nu respect tendintele mot à mot, cand vine vorba de a-mi crea un look, nu merg doar in locurile in voga doar pentru ca unii le considera a fi in voga si nu cred ca o mama trebuie sa renunte la pasiunile ei. 

 
Va invit intr-o calatorie in care sa descoperim impreuna cum moda coboara in strada, cum putem face smart shopping pentru copii nostri sau cum sa ne acordam clipe de ragaz pentru a ne bucura de un facial sau de o intalnire cu prietenele, fara sa ne simtim vinovate. 
 
Exista timp pentru familie. Exista timp pentru cei pe care ii iubim. De ce nu ar exista timp si pentru noi?
 
Avec amour,
Monica Tand

Foto: Gabi Crisan