Murmur primavara-vara 2016

Imi plac designerii romani si port cu placere creatiile made in Romania. Asa ca m-am bucurat, zilele trecute, sa particip la evenimentul de lansare a noii colectii Murmur by Andreea Badala.

Am descoperit in showroom-ul Murmur foarte multe piese pe care le-as purta in primavara asta si va invit sa le admirati si voi. Dar nu inainte de a afla povestea noii colectii primavara-vara 2016.

LENA PERMINOVA WEARING THE BLACKCHERRY BRA AND BONDAGE LEGGINGS INSTAGRAM 2014

Ce isi doreste sa poarte femeia Murmur in cea mai frumoasa perioada a anului? Asta a fost intrebarea pe care si-a pus-o designerul Andreea Badala pentru colectia de primavara-vara 2016. Raspunsul ei: „Am revazut toate piesele Murmur de pana acum si le-am reconstruit in tinute feminine, adaugand un accent retro si dulce. Mi-am imaginat fiecare moment al zilei si l-am abordat astfel incat orice detaliu sa evidentieze o senzualitate jucausa: de ce nu ar putea purta ea un body sau o bustiera cu pantaloni scurti alaturi de un kimono, in timpul zilei? Sau un top simplu de matase, ce are cel mai fin detaliu de lenjerie, impreuna cu o fusta perforata? Seara ramane spatiul magic, plin de aventura, unde isi au perfect locul corsetul cu umerii goi si fusta cu transparente, sau rochia cu structura de corsaj si transparente ludice.“

21. FIGURE LONG DRESS

Dupa o lunga perioada in care rochia lunga Murmur nu a fost in centrul atentiei Andreei, creatoarea a venit in intampinarea cerintei de red carpet cu aceasta piesa. Asa ca in noua colectie gasiti rochia lunga Murmur declinata in cateva variante cu adevarat spetaculoase.

Toate piesele sunt disponibile atat in Showroom-ul MURMUR, Strada Icoanei nr. 75A, Bucuresti, cat si online pe www.murmurstore.com, in magazinul Victoria 46 din Baneasa Shopping City si in magazinele internationale din Franta, SUA, Rusia sau Italia.  

 

0 replies on “Murmur primavara-vara 2016”