No more black & white. Just white.

O rochie alba, extrem de confortabila, gratie croielii in forma de A si a materialului de calitate, o pereche de tenisi animal print, si gata…Ilona e pregatita sa iasa la joaca. Nu, nu i-am impus niciodata regula sa poarte haine inchise la culoare pentru ca se murdaresc mai greu, asa cum m-au mai indemnat alti parinti. La fel cum nu mi-am invatat niciodata fetita sa aleaga piese vestimentare uzate pe principiul ca afara, nu o vede nimeni.

IMG_3124-Edit

Am incercat sa urmez exemplul mamei mele si sa o ajut pe Ilona sa isi formeze o imagine frumoasa a propriei persoane. Astfel, fara sa depun eforturi iesite din comun sau sa fie nevoie sa ii amintesc zi de zi, Ilona este in mod natural atenta sa fie ingrijita, sa nu aiba parul ciufulit sau hainutele murdare.

IMG_3187-Edit

Stilul se cultiva pas cu pas, de la o varsta frageda, iar mamele sunt cea mai buna sursa de inspiratie pentru fiicele lor. Astfel, daca as obisnui-o sa o intampin intr-o tinuta ponosita doar pentru ca sunt acasa si nu ma vede nimeni, Ilona mi-ar copia rapid exemplul. La noi, in familie, nu conteaza insa cine te vede si ce crede despre cum esti imbracat. Conteaza doar sa ne simtim bine in pielea noastra.

IMG_3055-Edit

IMG_3168-Edit

IMG_3104-Edit

IMG_3151-Edit

IMG_3221-Edit

IMG_3169-Edit

IMG_3097-Edit

Rochie: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Adidasi: Zara Kids (Magazin Zara)
Foto: Lasc Media

0 replies on “No more black & white. Just white.”