Nostalgie de noiembrie

Sunt ultimele zile cu soare, ultimele zile cand si cel mai scurt drum prin oras e o adevarata incantare. Poate si de asta simt nevoia sa contrabalansez zilele astea spectacolul de culori din natura, care, recunosc, ma lasa de fiecare data fara cuvinte, cu outfit-uri ce urmeaza o cromatica neutra.

DSC_0184-Edit

Pentru dupa-amiezile de noiembrie, fie ca esti pe fuga intre doua intalniri sau iti permiti luxul unei plimbari relaxate prin parc, mizeaza pe piese ce-ti confera libertate de miscare. Mantoul Lanvin cu vedere la genunchi, de care nu pot sa ma despart in perioada asta, mi se pare perfect pentru sfarsitul de toamna in oras. Adauga o pereche de pantofi masculini si o geanta rectangulara – stiu, e mare tentatia sa optezi pentru una XXL in care iti incape tot universul, dar fa o exceptie macar de data asta – si esti ready to go! A, mai e ceva! Subliniaza-ti talia cu o curea lata care-ti va complimenta perfect silueta.

DSC_0273-Edit

Si, cel mai important, nu uita sa zambesti! Pentru ca sunt zile bune si zile rele, insa puterea de a zambi ar trebui sa ne insoteasca oricand, indiferent de circumstante sau context. Sa avem un noiembrie cu mult soare, multa speranta si iubire! Pentru ca, daca le avem pe astea, ne descurcam apoi.

DSC_0220-Edit

image2

DSC_0180-Edit

DSC_0187-Edit

DSC_0190-Edit

DSC_0255-Edit

image1

DSC_0271-Edit

Mantou: Lanvin
Geanta: Céline
Curea: Lanvin
Pantofi: Felipe Sousa
Cercei: Suzanne Saturne, Chabaux
Foto: Aurelien Violet (@chicisthenewpunk)
Prelucrare imagini: Lasc Media

0 replies on “Nostalgie de noiembrie”