Noua gama pentru stralucire de la Elseve

Imi place sa am grija de parul meu si, la fel ca voi, sunt preocupata de sanatatea si de stralucirea podoabei capilare. Asa ca m-am bucurat cand am aflat de noua gama Elseve Nutrigloss Luminizer de la L’Oréal Paris, care ofera stralucire intensa pentru 48 de ore.

Poate v-ati intrebat vreodata de ce nu va straluceste parul asa cum vreti? Raspunsul: parul lipsit de stralucire are suprafata neregulata din cauza acumularilor de impuritati si ingrijirii necorespunzatoare. Astfel, atunci cand cuticulele firului de par nu sunt aliniate, lumina nu se reflecta in totalitate.

kkloss_nutrigloss_luminizer pic

Pentru a intensifica stralucirea parului, L’Oréal Paris a creat prima gama revolutionara cu molecule de Glycogel, tehnologie inspirata din tehnica laminarii profesionale. Asa a aparut Nutrigloss Luminizer, cu actiune pe mai multe niveluri, pentru stralucire din orice unghi.

Si fiindca stiu ca ma veti intreba, les filles, va raspund in avans: da, noua inovatie Elseve este potrivita pentru toate tipurile de par, scurt sau lung, ondulat sau drept.

Spray tratament Nutrigloss

Primul Spray Gloss Tratament de la L’Oréal Paris, pentru stralucire exploziva, oricand, oriunde (pret 33 lei).

Sampon Nutrigloss

Primul sampon ultra stralucire de la L’Oréal Paris, inspirat din tehnica profesionala. (pret 16 lei)

Balsam Nutrigloss

Balsam stralucire intensa de la la L’Oréal Paris. Inca de la prima aplicare a samponului si balsamului, parul este de 4 ori mai stralucitor (pret 16 lei).

0 replies on “Noua gama pentru stralucire de la Elseve”