Pauza doar pentru mine

Mes cheries, sa nu ma judecati gresit cand spun ca, uneori, vreau cateva ore doar pentru mine. Cu mine, pentru mine. Imi iubesc copiii mai mult decat orice, dar, uneori, simt nevoia sa iau o pauza si sa imi ascult gandurile. Mamele inteleg perfect ce spun. 🙂

In astfel de zile cu pauza pentru ganduri si simtiri proprii, imi golesc agenda zilei pentru doua ore, imi dau telefonul pe silent si fug la SPA. Iar unele dintre cele mai bune momente pentru asta sunt chiar zilele posomorate ca cea de azi.

Cabina Aemotio

Exista cateva locuri in oras in care ma simt ca in vacanta, in care uit de tot si de toate si in care ma relaxez cat sa imi ajunga pentru o luna intreaga. Iar cand spun relaxare, nu inseamna ca merg la masaj de relaxare. Pentru mine, relaxare inseamna orice terapie care imi face bine. Fizic, dar si psihic.

Terapiile medicale urbane pe care am placerea sa le testez la Synergy Day SPA ma ajuta sa devin, de la o zi la alta, o varianta mai buna a mea. Eu cred ca doar daca sunt sanatoasa sunt frumoasa si fericita, asa ca am ales acest loc in principal datorita faptului ca ceea ce fac aici ma ajuta sa previn si sa atenuez niste probleme. De la alergii la probleme dermatologice, si de la tulburari digestive la retentie de apa, Synergy Day SPA este o varianta urbana foarte la indemana.

Am descoperit aici o adevarata oaza de terapii medicale, ce reuneste o cabina Angel of Water – de irigare si detoxifiere a colonului, o cabina LPG – care confera fermitate tesuturilor si ajuta la detoxifierea organismului prin masajul limfatic. Preferata mea este cabina Aemotio, care imbina cromoterapia cu sauna, vibromasajul si dusul Vichy, plus mainile unui terapeut – toate acestea imi ofera rezultate exceptionale atat la exterior, cat si la interior.

Aemotio Angel of Water LPG

0 replies on “Pauza doar pentru mine”