Petite parade

Cand va fi mare, Ilona isi doreste un studio foto, unde…sa vina in fiecare zi sa fie fotografiata. Dorinta si-a manifestat-o in timpul ultimului shooting pentru Il Gufo. Iancu are voie sa vina si el, evident. Doar il iubeste mai mult decat orice pe lumea asta. Singura conditie este sa ii aleaga ea hainele. Si sta stea locului. Si sa mai fie si serios, nu doar sa rada. Si uite asa de la o conditie, am ajuns la trei. Dar asa e Ilona mea. Orice dorinta vine la pachet cu altele doua, trei (in cel mai fericit caz). Rad mereu cu Nicolai si ii spunem ca pestisorul de aur ar avea mari batai de cap sa ii faca pe plac. „Maman, e problema pestisorului, nu a mea”, nu intarzie niciodata raspunsul.

_MIS0379

Revenind la sedinta foto de acum cateva zile, am fost uimita de cat de cooperant a fost Iancu. Este pentru prima data cand l-am adus intr-un studio foto. Ma asteptam sa fie mai timid decat Ilona, dar si-a intrat repede in rol. Nu s-a opus deloc propunerilor surioarei lui, care ce-i drept ii dadea si argumente: „Uite, Iancu, ai vesta cu dungi ca a lui tati.” Totusi, shooting-ul s-a intrerupt brusc la dorinta lui Iancu, cand s-a asezat frumos la mine in brate.

_MIS0364

E adevarat ca s-au distrat copios schimbandu-si hainutele, dar daca ma intrebati pe mine, mie imi plac piesele vestimentare ce poarta semnatura Il Gufo sau Petit Bateau (la acest shooting, Iancu a purtat doar haine Petit Bateau) pentru ca sunt extrem de calitative, iar noile colectii primavara vara 2015 ale celor doua branduri sunt absolut superbe.

_MIS0368

_MIS0380

_MIS0386

_MIS0381

_MIS0388

_MIS0377

_MIS0392

_MIS0382

_MIS0369

Ilona
T-shirt: Il Gufo (Magazin Ilinca)
Short: Il Gufo (Magazin Ilinca)
Pantofi: Il Gufo (Magazin Naturino)
Bentita: Miss Grant (Magazin Ilinca)

Iancu
Pantalon: Betit Bateau (Magazin Petit Bateau)
Sweat shirt: Betit Bateau (Magazin Petit Bateau)
Bocanci: Betit Bateau (Magazin Petit Bateau)
Vesta: Betit Bateau (Magazin Petit Bateau)

Foto: Mihai Stetcu Photography
Prelucrare imagini: Csilla Szasz

0 replies on “Petite parade”