PREGĂTEȘTE-ȚI PĂRUL PENTRU VARĂ

Mes cherries, azi v-am pregătit câteva trucuri despre cum să obineți un păr sănătos și strălucitor. Secretul  vine de la L’Oréal Professionnel, care relansează şi completează în luna iunie colecţia Mythic Oil: amestecuri personalizate de uleiuri prețioase și produse de îngrijire a părului pe bază de uleiuri active naturale care oferă părului o strălucire legendară. Doar câteva picături și misterul este dezvăluit, părul este intens hrănit, mai suplu și radiază de sănătate.

Ceea ce mi se pare foarte interesant la această gamă este faptul ca noua formula este inspirată de 2 gesturi ale frumuseţii antice, adaptate în funcţie de tipul părului: uleiuri esenţiale pentru păr normal și fin inspirate de tradiţiile egiptene şi uleiuri preţioase pentru păr gros inspirate de tradiţiile indiene.

Uleiurile de la Mysthic Oil vin cu o nebunie de combinații: ulei de argan și extract de smirnă pentru părul gros, ulei esenţial de ghimbir şi extract din flori de osmanthus pentru părul subțire sau uleiuri preţioase, de avocado şi sâmburi de struguri ce conferă părului o strălucire fără precedent.

E clar că vara aceasta avem toate motivele să ne simțim sofisticate, încrezătoare şi fermecătoare!

Mythic-Oil-sampon-pt.-par-gros

Mythic-Oil-sampon-pt.-par-normal-si-fin

monicatand_-14

Mythic-Oil-crema-universala-protectoare

Mytic-oil-(2)

monicatand_-17

Spray-pt.-descurcarea-parului-normal-si-fin

Mythic-Oil-Shimmering

Masca-par-gros

0 replies on “PREGĂTEȘTE-ȚI PĂRUL PENTRU VARĂ”