Prietenii de sezon

Brrrrr! Il fait froid, les filles, n’est-ce pas? Tremur, dar imi place la nebunie si perioada asta, cand temperaturile incep sa se duca in jos, insa nu se obraznicesc inca de tot, pentru ca ador sa ma cuibaresc in pulovere moi. Si sa nu mai ies din ele pana primavara tarziu. Casmirul, lana, mohairul sunt cei mai buni prieteni ai mei zilele astea si am un feeling ca ma intelegeti perfect.

DSC_0887-Edit

De ceva vreme am dezvoltat chiar o miniobsesie pentru puloverele combinate cu fuste ample, pana la genunchi sau chiar o idee mai lungi. De cele mai multe ori, aleg fusta dintr-un material mai pretios, tocmai pentru a contrabalansa „pufosenia” din partea de sus a tinutei – nu e adorabila funda de la spatele puloverului? Mi se pare o combinatie ideala de zi, atunci cand nu esti sigura cate intalniri ai de bifat, in ce contexte vei fi pusa sau cu ce fel de oameni te vei intalni. Outfit-ul de azi, de exemplu, l-am purtat pe parcursul intregii zile, pe rand, la un eveniment de beauty, la o intalnire de afaceri, dar si la shopping. Daca asta nu e combinatia castigatoare, atunci nu stiu care e.

DSC_0894-Edit

Dupa cum vedeti, in tinuta de azi am adus alaturi mai multe „obsesii” de-ale mele, nu doar una – v-am vorbit deja despre cat ador sa port sandale cu sosete – guilty as charged! Am mai adaugat o palarie, o geanta si o pereche de cercei. Multa lume crede ca tricotajele sunt greu de accesorizat, eu am insa alta parere. O pereche de cercei mari sau un colier-statement se potriveste de minune cu ochiurile impletite ale puloverelor sau rochiilor din sezonul rece. Nu ma credeti pe cuvant. Intrebati-i pe prietenii mei cei mai buni din perioada asta, lana, casmirul si mohairul. Toti o sa va zica acelasi lucru.

À la prochaine!

DSC_0762-Edit

DSC_0893-Edit

DSC_0898-Edit

DSC_0883-Edit

DSC_0693-Edit

DSC_0860-Edit

DSC_0859-Edit

DSC_0855-Edit

DSC_0762-Edit

DSC_0841-Edit

DSC_0714-Edit

Pulover: Cos
Fusta: Manoush
Geanta: Celine
Palarie: MiniMe Paris
Ochelari: Thierry Lasry
Cercei: Chabaux
Sandale: Zara
Sosete: Falke
Foto: Aurelien @chicisthenewpunk
Prelucrare imagini: Lasc Media

0 replies on “Prietenii de sezon”