Privirea spune totul

Eram mica atunci cand am auzit prima data expresia “cunosti omul dupa privire” si cred ca nu am constientizat pana nu am crescut si mi-am dat seama singura, uitandu-ma in ochii celui din fata mea, ca poti sa iti faci o impresie despre cineva fiind atenta la ochii lui.

Am crescut si mi-am dat seama, mes cheries, ca oamenii chiar sunt asa cum le sunt ochii: unii senini si curati, altii incrancenati si rai. De cate ori am fost atenta la privirile celor din fata mea, de atatea ori mi-am dat seama cu cine vorbesc.

MODEL-MASCARA-VOLUME-REVEAL

Micile artificii la care apelam zilnic pentru a fi mai frumoase – si pentru a avea priviri spectaculoase – ne ajuta teribil de mult sa ne schimbam infatisarea. Dar niciodata – si chiar cred asta – nu ne vor ajuta sa ne schimbam in interior. Putem avea ochi mai frumosi, mai puternic creionati, putem avea gene mai lungi si mai evidentiate, dar nu putem sa fim altcineva decat suntem.

Mi-am adus aminte ca voiam sa va spun asta atunci cand am primit pe mail un comunicat despre noua mascara de la Bourjois, Volume Reveal Mascara*, care dezvaluie volumul genelor, chiar si a celor mai mici dintre ele. Imi place mult peria noii mascara, cu care este acum si mai usor sa obtii look-ul French chic, preferatul meu. 🙂

VOLUME-REVEAL-RANGE BOURJOIS_MASCARA_WATERPROOF_BLACK_FERME BOURJOIS_MASCARA_RADIANT_BLACK_FERME

*Pret Recomandat: Mascara Volume Reveal – Radiant black, Waterproof Black (7,5ml) – 61 RON

0 replies on “Privirea spune totul”