Produsele de ingrijire Darphin au ajuns si in Romania

Renumitul brand de produse de ingrijire Darphin Paris, parte din portofoliul Estée Lauder Companies, a fost lansat pe piata din Romania in exclusivitate in magazinele Sephora, cat si pe sephora.ro. Personal m-a bucurat foarte tare aceasta veste. Cunosc si consum aceste produse inca de cand locuiam la Paris, asa ca am fost deosebit de incantata sa aflu ca ele se vor gasi si in Romania. Evenimentul organizat de Darphin cu aceasta ocazie a fost unul absolut deosebit, delicat, rafinat, un lunch cu cateva doamne superbe (Andreea Berecleanu, Ada Condeescu, Corina Barladeanu, etc) in care am vorbit despre frumusete si trucuri de ingrijire.

Fizioterapeutul Pierre Darphin si-a construit brandul de ingrijire al pielii, acum peste 50 de ani, convins fiind ca fiecare femeie poate avea o piele frumoasa. In anul 1958 si-a infiintat institutul de infrumusetare pornind de la ideea ca anumite tehnici de masaj sporesc efectul ingredientelor naturale alese cu meticulozitate.

Darphin imbina cele mai bune ingrediente botanice, tehnologii inovatoare, expertiza profesionala si tehnici de specialitate senzoriale pentru a oferi solutii personalizate dedicate pielii. Pentru o senzatie de rasfat completa, Darphin a creat uleiurile esentiale pentru ca oricine sa se bucure de o sedinta de aromaterapie in confortul casei sale. Serurile Darphin de inalta performanta, de zi si de noapte, ofera o combinatie personalizata de plante nobile, sunt sub forma concentrata, se absorb repede, stimuleaza corectarea problemelor specifice pielii si sunt o excelenta baza pregatitoare pentru aplicarea uleiului sau a cremei de fata.

Un elixir de rebalansare a tenului, uleiurile esentiale Darphin, regenereaza si detoxifiaza pielea noaptea cand activitatea celulara este maxima. Cel mai cunoscut ulei Darphin este 8 -Flower Nectar.

Cremele Darphin, de zi si de noapte, cu texturi sofisticate, refac pielea gratie unei „re-educari” progresive, o formula bifazica completa, cu ingrediente active in ambele faze, apa si ulei.

0 replies on “Produsele de ingrijire Darphin au ajuns si in Romania”