Queen of hearts

Clutch-urile sunt rezervate pentru a fi purtate seara. Asa mi-a spus de curand cineva cu pretentii de expert in moda. Eu, una nu cred in reguli pre-stabilite. Mie, imi place sa experimentez. Atata vreme cat avem imaginatie, moda nu ne incorseteaza. In niciun fel. 

Monica Tand Blog

Asa ca intr-o zi cu temperaturi de primavara, am decis ca pantalonii de catifea nu exclud tricotul, iar palaria de paie se potriveste de minune cu un clutch. Si pentru ca tot a venit vorba de clutch-uri, trebuie neaparat sa impart cu voi pasiunea pentru piesele ce poarta semnatura brandului Urania Gazelli. 

Monica Tand in Paris, France in October 2014

Am descoperit clutch-urile din plexiglass in Grecia, la putin timp dupa ce designerul din spatele acestora, Rania Giourmetaki le facuse lansarea.  Purtand un nume inspirat de bunica designerului, clutch-urile fabricate in Grecia imbina elementele futuriste cu cele clasice. Din 2010 si pana acum, pasiunea mea nu si-a redus din intensitate. Mai ales ca neconventionalele clutch-uri nu doar ca iti pun in valoare latura ludica a personalitatii, dar au o calitate ireprosabila.
P.S: Ladies, clutch yourself!

Monica Tand in Paris, France in October 2014

Monica Tand Blog

Monica Tand Blog

Monica Tand Blog

Monica Tand Blog

Monica Tand in Paris, France in October 2014

Pulover: Luella
Pantaloni: Sonia Rykiel
Cardigan: Lanvin
Creepers: Celine
Clutch: Urania Gazelli
Palarie: Minime

Foto: Mihai Stetcu

Calatoria a fost realizata cu sprijinul Air France Romania.
Air France opereaza 3 zboruri zilnice din Bucuresti spre Paris.
Pentru detalii:  www.airfrance.ro

2007399E-LOGO-AF-NEGA-COUL-600x89
0 replies on “Queen of hearts”