R for Roz, V for Vintage, B for Beauty

Sa ai parte, la mijlocul saptamanii, de cateva ore energizante, este fix ce ai nevoie uneori pentru a o scoate la capat si a te bucura de weekend. Asa m-am gandit cand am acceptat invitatia V for Vintage & MAC Cosmetics Romania de a petrece o dupa-amiaza in compania unor flamingo roz.

V for Vintage (9)

Nu, nu mint, chiar am petrecut-o o dupa amiaza de joi cu niste flaming roz. Personaje de carton, e adevarat, dar asta nu inseamna ca a fost mai putin binevenita intalnirea cu ele. Cu ele si alte persoane – adevarate, in carne si oase – cu care impart admiratia pentru frumusete si design.

V for Vintage (8)

Timp de cateva ore, intr-o joi de martie, mansarda Simbio Kitchen&Bar s-a transformat intr-un paradis primavaratic, in care, alaturi de alte invitate, am testat noua colectie MAC Cosmetics Romania.

In plus, am avut ocazia sa admir si sa probez piese din colectiile dsignerilor romani prezenti in V for Vintage SHOP si sa aflu secrete de ingrijire a tenului cu produsele bio din V for Verde SHOP. Prilejul a fost nemaipomenit pentru a afla de cativa designeri noi si cateva branduri de cosmetice bio care merita toata atentia noastra.

0 replies on “R for Roz, V for Vintage, B for Beauty”