Rezolutia Ilonei

Iancu si Ilona au fost niste rasfatati in ultimele saptamani pentru ca au primit o gramada de cadouri, nu numai de Craciun, ci toata luna decembrie. Ilona a fost si mai privilegiata: intai a venit Mos Nicolae, apoi, aniversarea ei de cinci ani, apoi zeci de cadouri au asteptat-o sub brad. Asta s-a tradus prin jucarii la care noi, cand eram copii, doar visam, plus o multime de hainute care mai de care mai simpatice.

IMG_9237

Azi-dimineata, cand am intrat in camera ei, Ilona pusese deja deoparte cateva obiecte vestimentare, nu eram foarte sigura de ce. „Maman, asa vreau sa ma imbrac azi”, imi spune aratand spre outfitul mai degraba sobru pe care il incropise. „De ce, mon bebe d’amour, tocmai cu hainutele astea si nu cu altele?”, o intreb stiind deja ca e imprevizibila cand vine vorba de moda si alegeri vestimentare. „Pentru ca papa zice ca asa cum te gaseste 1 ianuarie, asa iti va fi tot anul. Iar eu anul asta imi propun sa fiu mereu imbracata frumos, mai ales ca acum am deja cinci ani, nu mai sunt mica.”

IMG_9219-Edit

Castigatoare din multitudinea de piese primite cadou au fost un pulover negru, pe gat, o fustita bej si accesorii tot in culori neutre: pantofi negri, bentita neagra si sosete gri. „Ilona, e adevarat, esti mare deja, dar nu ti se pare ca o sa fii un pic prea serioasa in hainele astea?”, o intreb, cu gandul sa-i indulcesc putin tinuta. „Nu, maman. Pentru ca asa iese in evidenta mai bine piesa mea de rezistenta”, imi spune chicotind si scoate, ca un magician din joben, o gentuta adorabila cu doua cirese imprimate pe partea din fata. Ilona, pur si simplu Ilona!

IMG_9332-Edit

IMG_9244

IMG_9357

IMG_9289

IMG_9219-Edit

IMG_9227-Edit

IMG_9207

IMG_9295-Edit

IMG_9212-Edit

IMG_9292

IMG_9354

IMG_9323

Pulover: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Fusta: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Bentita: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Pantofi: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Geanta: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Sosete: Bonpoint (Magazin Bonpoint)
Foto: Lasc Media

0 replies on “Rezolutia Ilonei”