Ritual de skincare fara compromisuri

Ilonei ii plac la nebunie rujurile mele si nu rateaza nicio ocazie sa le incerce in oglinda. Cateodata, imi ofera ceva ce ii apartine ei doar ca sa accept sa facem schimbul. Evident, propunerile pe care mi le face nu se rezuma doar la rujuri. De exemplu, în schimbul unei plimbari prin toata casa in sandalele mele cu toc, mi-a dat ursuletul ei de plus. Iar cand simte ca nu ma convinge, asa cum s-a intamplat cand si-a dorit lotiunea din gama Sublimage La Lotion Supreme de la Chanel, pluseaza. Ar fi fost in stare sa imi dea si geaca din denim, si rochia din matase, si toate colierele ei cu flori.

Cum nu o scoteam in niciun fel la capat si a tot insistat pana cand aproape s-a bosumflat, am gasit o cale de mijloc: i-am propus sa imi aplice ea lotiunea. A fost atat de incantata de parfumul subtil si de felul in care se topeste pe piele incat mi-a soptit ca vrea sa se faca mai repede mare ca sa o poata si ea folosi.

IMG_6184.,

PS: SUBLIMAGE LA LOTION SUPRÊME a fost conceputa pentru a fi folosita ca prim pas in ritualul de ingrijire anti-aging al pielii. Aceasta etapa o mai regasim doar in programul de skincare al femeilor asiatice, care stim prea bine ca exceleaza la capitolul ingrijirii tenului. Cu o formula concentrata, pe baza de ingrediente rare si pretioase, lotiunea are un puternic efect regenerant si revitalizant, conferind chipului un aspect luminos. Pielea este hidratata si devine extrem de catifelata. In plus, lotiunea pregateste tenul pentru urmatoarele etape din ritualul de beauty. Eu o folosesc in combinatie cu celelalte produse ale gamei Sublimage de la Chanel, iar rezultatele sunt spectaculoase.

La Lotion Supr+¬me

0 replies on “Ritual de skincare fara compromisuri”