Sa vina primavara!

Nu e cazul sa va mai zic, les filles, cat de mult astept sa vina sezonul cald sau, macar, sa mai urce putin temperaturile. Vestea buna e ca, chiar si pe frig, putem aduce putin din primavara in vietile noastre. Cum? Cu cea mai noua colectie de machiaj de la Guerlain, SpringGlow.

MASP16-206_W

Si de data asta Olivier Echaudemaison, directorul de creatie Guerlain, ne impresioneaza in cel mai placut mod posibil, plecand de la bucuria pe care o aduc in viata noastra culorile, dar si de la jocul de lumini si umbre. Totul pentru ca noi sa ne putem reinventa zi de zi si sa putem surprinde constant.

MASP16-209_s371_W

Colectia Guerlain vine cu toate armele care n-ar trebui sa lipseasca din arsenalul unei femei puternice: primer, ruj, creion de ochi, farduri de pleoape si blush. Perfect, nu? Imaginati-va doar cum, dimineata, cand totul e alb in jurul vostru, voi, in micul vostru colt de frumusete, incepeti sa aplicati nuante de roz si puteti vedea instantaneu cum incepeti sa straluciti. Nu, n-a venit primavara inca, dar voi cu siguranta veti fura la fel de multe priviri si zambete ca un ghiocel ce-si scoate plapand si timid, inca nesigur, capul din zapada.
Colectia se lanseaza in magazine pe 1 februarie, iar eu aproape ca nu mai am rabdare!

MASP16-209A_s372_W
MASP16-208_W
MASP16-207_W

0 replies on “Sa vina primavara!”