Schimbare de planuri

Aseara, am inchis si redeschis usile dressing-ului in repetate randuri. Fara niciun rezultat. Pe asa o vreme urata, oricata inspiratie as avea, nu as prea pune-o in practica. Doar cat aud picaturile de ploaie cum tropaie pe balustrada terasei, mi-as dori sa nu fiu nevoita sa ies din casa. Imi facusem deja planul cum ma voi imbraca maine. In ultima vreme, am purtat mai mult fuste si rochii. Asa ca acum aveam pretextul perfect sa imbrac o salopeta. Si cum printurile ma inveselesc intotdeauna, cea de la H&M era cea mai buna optiune. In plus, are o croiala lejera care ma face sa ma simt confortabil.

IMG_5812

Programul meu de a doua zi se anunta destul de incarcat. Cu siguranta, nu voi avea timp sa trec pe acasa sa ma schimb, si dupa-amiaza, urma o intalnire care se va prelungi pana tarziu. In astfel de situatii, imi place sa jonglez cu detaliile. Astfel, daca adaug o curea in talie si tocuri, jumpsuit-ul iese din zona de daywear si capata accente mult mai elegante.

IMG_5863

Cand m-am trezit de dimineata, vara se intorsese din nou pe strada mea. Salopeta nu iese insa din calcul. De aceea, am spus mereu ca e o piesa esentiala in garderoba pe care o poti adapta in functie de momentul zilei in care o porti sau de vreme.
Sa aveti o zi frumoasa!

IMG_5868

IMG_5870

IMG_5896

IMG_5871

IMG_5897

IMG_5863

Salopeta: H&M
Curea: Vionnet
Sandale: Zara
Foto: Csilla Szasz

0 replies on “Schimbare de planuri”