Seductie la puterea a doua

Ça va, les filles? Sper ca sunteti intr-o dispozitie buna. Iar daca nu v-ati trezit zambind, sa stiti ca nici mie nu mi se intampla intotdeauna. Cel putin nu inainte de a folosi mascara. Cand genele capata super alungire si super volum, dimineata incepe sa se insenineze brusc. Nu, nu sunt meteodependenta, dar I’am addicted to mascara. Si ca si cum mi-ar fi ghicit preferintele, L’Oréal Paris a lansat de curand o mascara exceptionala, False Lash Superstar. Numele spune tot.

image2

Prevazuta cu doua periute, noua mascara a fost special conceputa pentru ca genele sa capete volum de invidiat si sa devina ca prin magie mai lungi ca niciodata in doi pasi simpli. Baza ingroasa fiecare geana in parte, oferindu-i un volum incredibil, iar mai apoi, folosind aplicatorul special de la capatul opus, formula imbraca genele intr-un negru intens.

Si acum ca mi-am descoperit noua bagheta magica, va transmit toate gandurile mele bune si ma intorc sa verific in oglinda rezultatul. In sfarsit, o minune nu mai dureaza doar trei zile. This is what i call being a Superstar!

image3

0 replies on “Seductie la puterea a doua”