Serumul care face minuni pentru față

Mes cheries, imi place sa va povestesc despre toate descoperirile pe care le fac in materie de beauty. Asa cum va spuneam si intr-o postare precedenta, am introdus in chitul meu de infrumusetare un produs nemaipomenit: Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate de la Kiehl’s.

Castigator al prestigiosului premiu Marie Claire Prix D’Excellence de la Beaute, acesta are o formula deosebita care  patrunde in cele mai profunde straturi de la suprafata epidermei pentru o piele mai proaspata, mai plina si cu un aspect mai tanar. De asemenea,  avand o concentratie de 15% glicerina, serumul  creste capacitatea pielii de a retine apa si ii imbunatateste sistemul protector. Glicerina este asociata cu un extract din Frunze de Shiso – un ingredient folosit in medicina chineza traditionala care sustine formarea in mod natural a acidului hyaluronic si impiedica degradarea pielii.

Il puteti folosi si pentru hidratarea zonei din jurul ochilor, zona care stim ca arata cel mai repede trecerea anilor. Un alt lucru pe care il apreciez la acest produs este faptul ca iti da un aer fresh, luminos, ceea ce e foarte important mai ales in cazul unei mame cu doi copii mici J.

Kiehls-Hydro-Plumping-Re-Texturizing-Serum-Concentrate-Review-2 1099437_01_042616_RH_Kiehls_Smithsonian_01_rgb_r3

PS: Vestea buna este ca anul acesta brandul Kiehl’s anunta o noua colaborare cu Muzeul National de Istorie al Statelor Unite – Smithsonian, colaborare prin care 11 noi produse Kiehl’s sunt introduse in colectia medicala a muzeului. Aceste produse completeaza cele peste 100 de artefacte pe care Kiehl’s le-a donat in trecut muzeului Smithsonian. Acest gest reprezinta o continuare a relatiei dintre Smithsonian si Kiehl’s inceputa cu 37 de ani in urma.

0 replies on “Serumul care face minuni pentru față”