Set the mood for autumn

Hello beautiful readers! M-am intors de la Paris plina de energie si nerabdatoare sa impartasesc cu voi toate proiectele mele de acolo. Dincolo de shootinguri si de evenimente, am avut ocazia sa intalnesc fashion bloggeri din toate colturile lumii. Mi-a placut ca in loc de carti de vizita, i-as fi putut recunoaste pe fiecare in parte dupa stilul vestimentar. Evident, au fost discutii multe in care nu reuseam sa ne punem de acord nici in privinta trendurilor care conteaza in aceasta toamna, nici in privinta felului in care o camasa poate fi mixata cu o pereche „culottes” (acei pantaloni scurti, trei sferturi). Mie una insa, mi se parea fascinant ca desi, fiecare avea viziunea avea propria lui viziune, toti cei prezenti isi pastrau vie curiozitatea pentru moda si erau oricand pregatiti sa se inspire de la ceilalti. Chiar daca exemplele urmau sa fie adoptate intr-o maniera extrem de personala.

IMG_0955-Edit

Am fost foarte mandra ca multi dintre ei stiau cine este Maria Lucia Hohan. E unul dintre designerii mei preferati, iar creativitatea de care da dovada Maria ma ia de multe ori prin surprindere. Sa ai succes ca designer roman peste hotare necesita multa munca, mult talent si capacitatea de a croi haine pe care nu le mai gasesti nicaieri in alta parte. Pe scurt, cea mai buna descriere a Mariei.

IMG_0853-Edit

Rochiile MLH sunt definitia feminitatii, dar nu respecta intotdeauna conventiile clasice, ceea ce reprezinta un act de curaj. Astfel, o rochie sirena potrivita pentru un eveniment sofisticat poate fi oricand punctul de pornire pentru o rochie de zi, mai putin pretentioasa, chiar daca pastreaza conceptul de trena. In plus, imi place ca mereu, alege culori, care desi nu sunt ostentative, sunt suficient de puternice pentru a fi punctul de referinta unui outfit. Nuanta de oranj a rochiei ( cadmium orange) pe care o port azi e cel mai bun exemplu. E adevarat ca multi designeri au apelat la aceasta culoare in acest sezon, dar Maria o pune in valoare mai bine ca oricine. 🙂

IMG_0946-Edit

IMG_0880-Edit-Edit

IMG_0911-Edit-Edit

IMG_0894-Edit-Edit

IMG_0940-Edit-Edit

IMG_0973-Edit

IMG_0933-Edit

Rochie: Maria Lucia Hohan
Sandale: Zara (Magazin Zara)
Geanta: Celine
Foto: Lasc Media

0 replies on “Set the mood for autumn”