Sfarsit de toamna in Bucuresti

Ultimele zile din noiembrie ma gasesc trecand printr-o multime de stari. Stiu ca mai sunt doar cateva zile pana incepe nebunia Sarbatorilor de iarna – aseara, tarziu, cand mergeam spre casa, se montau luminitele de Craciun pe bulevarde. Stiu ca toata lumea o sa fie in priza, ahtiata sa cumpere tot ce se poate cumpara (cu mine in frunte), orasul va deveni absolut haotic si tot ce o sa ne dorim va fi sa vina odata Sarbatorile ca sa ne linistim putin. Dar face si asta parte din farmecul lui decembrie, n’est-ce pas?

IMG_1913-Edit

Pana atunci, incerc cat de mult pot sa trag cu dintii de ultimele zile de toamna. Temperaturile nu mai sunt de ceva timp prietenoase, ba din contra, insa intotdeauna mi-a placut sa sfidez un pic vremea. De exemplu, un top cu decupaje indraznete, care dezvaluie sexy umerii, ma trimite imediat inapoi in vacanta de vara, cand singura mea grija era sa stiu ca mi-am aplicat suficienta lotiune cu SPF – cel pe care l-am gasit la MA-RA-MI vine si cu un bonus: doi ciucuri pe care sa-i smotoceasca cu drag si spor Iancu si Ilona. Culorile sunt iar un aliat perfect cand vine vorba de a sfida vremea. Cand afara e mohorat, atat de apasator ca nu-ti vine sa te dai jos din pat, regasesc o placere de nedescris in a ma imbraca in culori neutre, deschise sau pasteluri – sunt convinsa ca si voi ati observat cat de rapid iti pot ridica starea de spirit culorile sau, din contra, sa ti-o coboare.

IMG_1839-Edit

Fix inainte sa ies din casa, imi impletesc parul asa cum o faceam asta-vara in vacanta din Grecia, cand copiii inca dormeau, Nicolai facea cafeaua si soarele se ridica si el lenes din asternuturi. Ma ajuta sa-mi incep ziua mai optimist, chiar daca pana la vacanta – chiar si pana la cea de iarna – stiu ca se vor mai intampla multe. Imi dau pe buze cu un ruj intr-o culoare puternica, care sa anime putin cromatica tinutei. Si apoi ies pe usa fara griji, gata sa ma bucur de ultimele zile de toamna. Putin zgribulita, e drept, dar umerii mei se bucura de atentia pe care o merita. Bisous!</p>

IMG_1888-Edit

IMG_1855-Edit

IMG_1780-Edit

IMG_1851-Edit

IMG_1833-Edit-Edit

IMG_1798-Edit

IMG_1770-Edit-Edit

Top: MA-RA-MI
Pantaloni din piele: Vionnet
Geanta: Céline
Pantofi: Zara
Cercei: H&M
Foto: Lasc Media

0 replies on “Sfarsit de toamna in Bucuresti”