Simplu, dar nu simplist

Mes cheries, astazi o sa va vorbesc despre… negru si mai ales despre cum poti sa porti aceasta non-culoare cu stil. Tinutele all black sunt deseori etichetate, gresit spun eu, ca fiind anoste. Mai ales in acest sezon al culorilor – rose quartz si blue serenity, sa te imbraci in negru din cap pana in picioare ar putea trece drept o alegere neinspirata.  Eu sunt de parere, insa, ca o tinuta all black poate fi super interesanta si foarte chic.

_MG_5501

Daca din punct de vedere cromatic esti ingradita 100%, atunci nu iti mai ramane decat sa te joci cu texturile. Alege piese cu texturi diferite pentru a da volum tinutei si pentru a pune in evidenta ceea ce porti.

_MG_5510

Mai mult decat in cazul unor tinute in culori, atunci cand alegi sa porti DOAR negru intr-un singur look este extrem de important acorzi o atentie mai mare accesorizarii. Cureaua, chiar daca e neagra si ea, poate fi prinsa altfel decat de obicei. Iar cerceii pot fi maxi, fiindca existenta unei pete de culoare e oarecum impusa. Auriul merge excelent in acest context.

Sper ca va place acest look minimalist si abia astept sa imi spuneti pererile voastre despre cum poti purta negru cu stil.

A la prochaine!

Haina: H&M Studio
Helanca: Zara
Fusta: H&M
Curea: Cos
Dres: Falke
Pantofi: Zara
Geanta: Vintage
Inel si cercei: H&M
Foto: Ionut Aldea

 

0 replies on “Simplu, dar nu simplist”