Spectacol de energie si culoare pentru lansarea noii colectii KENZO x H&M

Jean-Paul Goude, celebul fotograf despre care v-am povestit intr-un articol anterior,  a regizat  la New York fabulosul spectacol care a marcat lansarea colectiei KENZO x H&M.  Invitatii care au luat parte la eveniment au avut ocazia sa experimenteze explozia de energie si culoare a colectiei concepute de catre    Directorii de creatie de la KENZO, Carol Lim si Humberto Leon. Dansatori, beatboxeri, cantareti cu instrumente de suflat si muzicieni s-au reunit pe ritmurile unui remix special al melodiei „Express Yourself” a lui Sam Spiegel pentru a celebra frumusetea si forta exprimarii individuale. Dupa incheierea prezentarii, petrecerea a continuat cu un spectacol sustinut de rapperul si invitatul surpriza ICE CUBE. Intreaga colectie este o nebunie de culori si imprimeuri, iar acest lucru s-a reflectat perfect si in petrecerea de lansarea. Printre invitatii speciali ai serii s-au numarat actritele Sienna Miller si Rosario Dowson, dar si celebrul manechin Iman, una dintre imaginile campaniei de lansare.

Colectia KENZO x H&M va fi disponibila incepand din 3 noiembrie in peste 250 de magazine H&M din intreaga lume, precum si online.

cq5dam-web-980-645-1 cq5dam-web-980-645-2 cq5dam-web-980-645-3 cq5dam-web-980-645-4  cq5dam-web-980-645

cq5dam-web-980-645-5

Iman

NEW YORK, NY - OCTOBER 19: Rosario Dawson attends KENZO x H&M Launch Event Directed By Jean-Paul Goude' at Pier 36 on October 19, 2016 in New York City. (Photo by Neilson Barnard/Getty Images for H&M)

0 replies on “Spectacol de energie si culoare pentru lansarea noii colectii KENZO x H&M”