Stay young

Povestea de dragoste dintre mine si produsele Caudalie incepe cu mult timp in urma. Asa ca lansarea noului serum Premier Cru Elixir nu putea decat sa ma bucure. Combinand cele trei ingrediente brevetate ale brandului (resveratrol, viniferina si polifenoli)  cu cele mai bune cinci uleiuri din plante (ulei din lemn de santal, ulei de jojoba, ulei de cactus nopal, ulei de coriandru si ulei din seminte de struguri) recunoscute pentru proprietatile anti-aging, acesta este un adevarat elixir pentru piele.

De ce ai nevoie de serumul  Premier Cru Elixir de la Caudalie:  Daca visezi la o piele vizibil mai ferma si tanara, ai acum la indemana solutia perfecta. Daca il folosesti cu regularitate si, mai ales daca il folosesti impreuna cu crema Premier Cru, vei observa ca are puterea de a corecta petele pigmentare, de a netezi ridurile si de a reda pielii densitatea. Pur si simplu, tenul se metamorfozeaza.

De ce imi place: Serumul are o formula bazata pe 99,5 % ingrediente naturale. Iar textura sa, parte ulei, parte ser,confera o senzatie de senzorialitate infinita.  Si trebuie sa recunosc ca ador parfumul inconfundabil al produsului, cu aroma de trandafiri, care ma invaluie ori de cate ori il folosesc.

Testele clinice, efectuate sub supraveghere dermatologica au demonstrat puterea anti-aging globala a Premier Cru Elixir:

  • Pielea este mai neteda cu 91 %.
  • Pielea este mai uniforma cu 86%.
  • Pielea este mai luminoasa cu 95%.
  • Pielea este mai tanara cu 86 %.

Serumul Premier Cru Elixir de la Caudalie

Serumul Premier Cru Elixir de la Caudalie este disponibil in Farmaciile Centrofarm.

0 replies on “Stay young”