Tasteful New Year, Everybody!

_MIS3102

In 2014, m-am convins inca o data ca:

1.  Atunci cand vrei sa organizezi o cina pentru prietenii apropiati in confortul propriului camin (regula se aplica si in cazul Revelionului), e mult mai simplu sa te organizezi daca mergi intr-un magazin, care ascunde sub acelasi acoperis portelanuri fine, aranjamente florale, accesorii si decoratiuni pentru masa.

_MIS3033

2. Ma pot baza in continuare pe lista adreselor mele de shopping. Asa cum Distinto e preferatul meu cand vine vorba de pantofi, Simona ramane locul perfect, unde sa afli secretul amenajarii casei cu mult bun gust.

_MIS3094.

3.  Nicolai are intotdeauna dreptate atunci cand vine vorba despre cum simplitatea poate capata cele mai rafinate valente. Asta fie ca e vorba de cum iti exprimi sentimentele, fie ca e vorba de mancare. Astfel, homarul ramane cea mai buna alegere cand vrei sa iti surprinzi cu adevarat invitatii. Asta daca il gatesti cat mai simplu, fara sosuri si fara sa tii cont de o reteta elaborata. Carnea dulce si aromata a crustaceului are cu totul si cu totul alta savoare, cand nu o combini cu zeci de alte ingrediente. Pare simplu, nu? El asa zice. Sper sa fie prin preajma si cand il vom pune la fiert. (Probabil va amintiţi scena filmului Julie & Julia, cand Julie decide sa fiarba homarul.Un intreg sir de peripetii.)

_MIS3082

4. Niciodata nu poti refuza un desert pentru ca tocmai ai mancat unul inainte. Cel puţin nu cand e vorba de moelleux au chocolat, mille-feuille si lapte de pasare (ile flotante).Tentatia e mult prea mare. Stiti deja, Eden’s Garden had the apple, Nicolai has the Moelleux. Si numai cat imi vine in minte gustul inconfundabil al ciocolatei fierbinti amestecata cu untul cremos, parca as manca unul chiar acum. (Ca tot a venit vorba de tentatii).

_MIS3063

P.S. : Sa aveti sarbatori de poveste, inceputuri de care sa profitati si zambete din inima!

SLIDE

_MIS3087

_MIS3120

_MIS3101

_MIS3128

Constructie din pene: Gabriela Dumitran
Rochie: Murmur
Pantofi: Le Silla ( Distinto)
Colier: Shourouk (Atelier Anda Roman)
Locatie: Magazinul Simona Dorobanti
Foto: Mihai Stetcu
Food styling: Nicolai Tand ( La Cantine de Nicolai )

0 replies on “Tasteful New Year, Everybody!”