Terre de Lumière, noul parfum pentru femei creat de L’Occitane, inspirat de lumina din Provence

L’Occitane se întoarce la sursa frumuseții din Provence, la forţa care inspiră viaţă, creează și transformă. Terre de Lumière evocă un moment specific al zilei – ora de aur, clipele care preced asfințitul – când lumina este sublimă și frumusețea câmpurilor de flori și lavandă pare suspendată în timp. Parfumul surprinde natura senzorială a regiunii Provence şi starea de bine resimţită atunci când lumina caldă a apusului îţi învăluie pielea și simțurile.

Terre de Lumière reunește note gurmande și note aromate, acest contrast fiind esențial, oferindu-i parfumului mister și unicitate. În compoziția sa se regăsesc ingrediente naturale în procent de 50% și materii prime rare Orpurs: bergamotă, seminţe de ambrette, lavandă fină, ceară de albine și boabe de tonka. Mierea de lavandă, un alt ingredient reper pentru Provence, este cea care conferă nota de mijloc gurmandă, dulceagă, reconfortantă.

Creat în parteneriat cu Givaudan, lider internațional în parfumerie, Terre de Lumière este lucrarea colaborativă a trei parfumieri de prestigiu: Calice Becker, Shyamala Maisondieu și Nadège Le Garlantezec.

Gama Terre de Lumière este disponibilă în exclusivitate în magazinele proprii si în farmaciile Sensiblu selecționate și include apa de parfum, varianta de 50 și 90 ml, gelul de duș, loțiunea de corp, crema de mâini radiant balm și săpunul parfumat.

ev_lo_hr-58

ev_lo_hr-2

image1 (2)

0 replies on “Terre de Lumière, noul parfum pentru femei creat de L’Occitane, inspirat de lumina din Provence”