Tinute memorabile

De multe ori v-am spus, mes cheries, ca imi place sa ma joc. Pentru mine, moda este in primul rand felul meu de a ma juca in permanenta, zi de zi, saptamana de saptamana. Este parte din mine si din ceea ce sunt, asa ca o iau foarte in serios. Dar nu fac din moda o corvoada, asa ca am grija mereu sa fiu relaxata. 🙂

monica

Tinuta mea de astazi este o dovada in plus ca moda poate fi unul dintre cele mai frumoase lucruri din viata noastra, daca avem relaxarea necesara.

Astazi, mes cheries, va arat cum poti sa transformi un trenci intr-o rochie sic. Nimic mai simplu: am suflecat manecile si am adaugat o centura cu un detaliu fain. Piesa a capatat o cu totul si cu totul alta imagine si – zic eu – e pusa si mai bine in valoare.

monica_

Desigur, m-au ajutat foarte mult croiala trenciului si materialul. Sau, mai bine spus, mai ales materialul. Un print iesit din tipare, ca un vitraliu (imi aminteste de catedralele din Paris modelul acesta 🙂 ), care chiar te invita la joaca si iti pune imaginatia la treaba.

Va indemn, les filles, sa va lasati mintea sa zburde de fiecare data cand va creati tinuta unei zile. De ce sa nu purtati mereu un outfit memorabil? 🙂

Trenci: ASX2 Accurator
Curea: Monica Tand
Cercei vintage
Pantofi: H&M

Foto: Lasc Media

Multumiri Floria Florens

0 replies on “Tinute memorabile”