Uita-te in oglinda cu dragoste

Mes cheries, stiti ca va spuneam ca zilele trecute a venit mama in vizita, total neasteptat. Nu am avut prea mult timp liber ca sa i-l dedic in totalitate, asa cum mi-as fi dorit si asa cum merita. Dar, printre picaturi, am avut timp sa ma uit la ea. Efectiv sa ma uit la ea si sa o admir.

A trecut timpul peste mama, dar e atat de frumoasa! Mi-as dori tare mult sa treaca timpul la fel si pentru mine. Am avut o perioada, la un moment dat, in care ma intrebam ce voi face atunci cand imi vor aparea riduri. O vreme chiar m-am speriat de iminenta lor.

revitalift (5)

Dar apoi am vazut cat de impacata e mama cu trecerea anilor si am invatat de la ea sa imi accept varsta. Sa o accept cu seninatate, dar sa am grija de mine – de corpul meu, de pielea mea, de tenul meu – ca sa arat bine cat mai mult timp cu putinta. De ceva timp, ma uit in oglinda cu dragoste si imi iubesc ridurile fine. 🙂

Sunt cateva produse care ma ajuta sa am relaxarea necesara in fata trecerii timpului. Iar  unul dintre ele este gama Revitalift Filler [HA], care contine cea mai mare concentratie de acid hialuronic de la L’Oréal Paris si e create special pentru primele semne ale imbatranirii.

Nu vreau sa arat la 40 de ani ca la 20, ar fi absurd, dar vreau sa am grija de tenul meu cat mai bine cu putinta. Nu merg la salon pentru injectii cu acid hialuronic, ci folosesc produsele din gama Revitalift Filler [HA] si, cel putin deocamdata, sunt foarte impacata cu mine. 🙂

0 replies on “Uita-te in oglinda cu dragoste”