Un soufflé, va rog!

Cand spun ulei de argan, ma gandesc instant la Moroccanoil. E adevarat ca multe brand-uri serioase din industria de beauty au incapsulat in produsele lor pretiosul ulei de argan, dar niciunul nu m-a convins cu adevarat. Iar dupa ce m-am indragostit definitiv si irevocabil de produsele de haircare Moroccanoil, a venit randul sa cedez ispitei de a-mi lua acasa cateva din produsele din linia de corp, lansata de curand in Romania.
Exfoliant pentru stralucire instant, unt de corp, Body Souffle, crema de maini, sapun, ulei uscat pentru corp, ulei pur de argan sau tratament de hidratare pentru piele foarte uscata…Nu a fost tocmai usor sa fac o alegere, dar am inceput prin a testa Body Soufle-ul.

Body Souffle, Moroccanoil, 377 lei (Produsele Moroccanoil sunt disponibile la Topline, iar linia de corp se gaseste in Romania, in exclusivitate la Miko Beauty Palace
Body Souffle, Moroccanoil, 377 lei (Produsele Moroccanoil sunt disponibile la Topline, iar linia de corp se gaseste in Romania, in exclusivitate la Miko Beauty Palace)
Cu o textura spuma intre lapte de corp si unt de corp, Body Souffle-ul de la Moraccanoil se topeste pur si simplu pe piele, conferindu-i o hidratare intensa, suplete, catifelare si elasticitate. Formula este imbogatita cu ulei de argan, unt de shea si aloe vera, care ajuta la regenerararea pielii si la imbunatatirea barierei de protectie a acesteia. Dupa o singura aplicare, pielea e pur si simplu revitalizata. Iar ce imi place cel mai mult este ca nu e lipicios, si te invaluie in aroma semnatura Moroccanoil.

P.S: I’m addicted to Moroccanoil. Si sustin campania lor #inspiredbywoman. Finally, women are coming out and changing the world. 🙂

0 replies on “Un soufflé, va rog!”