Un spectacol de culoare

Trecem prin viata in viteza. Aproape ca nu vedem ce se intampla in jurul nostru. Ne scapa din vedere mici detalii, care ne-ar putea face viata mai frumoasa. Ca atunci, cand cobori ani la rand la aceeasi statie de metrou, dar nu remarci spectacolul de culoare care te intampina ori de cate ori urci scarile din subteran pentru ca esti mult prea absorbita de gandurile negre.

paris blog 103

Mi-a trecut asta prin minte cand o prietena, care locuieste de multi ani la Paris si coboara saptamanal la statia Palais Royal-Musee du Louvre, mi-a spus nu gasea ca gura de metrou ar fi ceva spectaculos. Stia vag ca e o opera de arta contemporana, dar nu se oprise niciodata sa priveasca cu adevarat Le Kiosque des Noctambules, un ansamblu de sfere din aluminiu si sticla de Murano, pe sub cupola caruia trec mii de oameni grabiti, fara ca macar sa zambeasca o data. La fel ca ea. Ce-i drept, cand tii capul plecat, nu prea vezi ce se intampla deasupra.

paris blog 127

In ceea ce ma priveste, nu stiu terapie mai buna pentru zilele reci sau micile neplaceri ale vietii decat o doza considerabila de culoare. Si nu e vorba doar despre haine, ci si despre locuri, obiecte,care te pot face sa zambesti larg. Important este doar sa te uiti cu atentie in jurul tau.

paris blog 105

paris blog 113

paris blog 092

paris blog 106

Rochie: Chanel
Geanta: Olympia Le Tan
Cordeluta: MiniMe Paris
Pantofi: Lanvin
Foto: Mihai Stetcu Photography

Calatoria a fost realizata cu sprijinul Air France Romania.
Air France opereaza 3 zboruri zilnice din Bucuresti spre Paris.
Pentru detalii:  www.airfrance.ro
2007399E-LOGO-AF-NEGA-COUL-600x89
0 replies on “Un spectacol de culoare”