URBAN DECAY, in sfarsit si in Romania!

Mes cheries, de cand asteptam sa va dau vestea asta! Celebrul brand URBAN DECAY aduce culori feminine, dangerous & fun in rafturile de make-up in sase dintre magazinele Sephora din Bucuresti.

Produsele mult asteptate se pot cumpara din Sephora Mall Vitan, Sephora Afi Palace Cotroceni, Sephora Magheru, Sephora Promenda Mall, Sephora Baneasa Shopping City si Sephora Feeria.

91663_naked1

64310_nakedflushed

 

Imi plac brandurile curajoase si indraznete, asa ca povestea URBAN DECAY nu putea sa ma lase indiferenta.

In anii ’90, rozul, rosul si bejul dominau piata de frumusete. Nicio sansa sa poti avea unghii mov sau verzi! Ar fi trebuit fie sa te descurci cu un marker. Acela a fost momentul in care Sandy Lerner (cofondator Cysco Systems) a luat decizia indrazneata de a cauta singura o modalitate de a isi satisface gusturile de culoare. Acela a fost momentul in care a inceput povestea URBAN DECAY.

LipHero3

Unul dintre angajatii lui Sandy, David Soward, i-a prezentat-o pe vizionara Wende Zomnir (o femeie de afaceri creativa si dependenta de machiaj). Prima linie de 12 lacuri pentru unghii si 10 rujuri, lansata in ianuarie 1996 sub numele URBAN DECAY, a luat nastere chiar in bungalow-ul lui Wende din Laguna Beach.

Prima reclama cu sloganul “ROZUL VA PROVOACA GREATA?” demonstreaza ca URBAN DECAY propune o alta abordare machiajului. Inspirati din fatetele mai putin atragatoare ale peisajului urban, brandul aduce in lumina reflectoarelor culori vibrante pe care le denumim specific: SMOG, RUST, OIL sau ACID RAIN.

URBAN DECAY este astazi una dintre cele mai de succes companii de machiaj din Statele Unite, iar eu nu pot decat sa ma declar incantata ca produsele pe care le cumparam pana acum de peste hotare se gasesc acum si in Romania.

Care sunt produsele URBAN DECAY care va plac cel mai tare?

0 replies on “URBAN DECAY, in sfarsit si in Romania!”