Urban look

A venit si ziua in care Ilona nu si-a mai dorit pantofii mei cu toc, si nici nu si-a mai transformat fustele mele in rochii. Asta pentru ca atunci cand vine vorba de iesit in oras, Ilona mea e si mai pretentioasa cu tinuta ei.

_MG_0167

Cu foarte mare atentie, cu o seara inainte, si-a pregatit rochia din colectia Flowery Line de la Simonetta (e dintr-un material pretios, cu o multitudine de flori imprimate) si geanta luxury pop, care imita forma unei case, semnata de acelasi brand. (Mai, mai ca i-as fi propus eu sa ne schimbam gentile, atat de mult mi-a placut)  🙂  Apoi, s-a invartit in fata oglinzii in tenisii ei Bensimon ca sa imi dea dreptate: ” Ziua, nu e cool sa te cocoti pe tocuri ametitoare, je sais.”

_MG_0150 (1)

Va scriu aceste randuri si din cand in cand, recunosc ca nu ma pot abtine sa nu ma uit din nou la pozele ei. Sunt absolut incantata ca isi tine spatele atat de drept si desi e inca micuta, asta nu o impiedica sa fie o domnisoara in toata regula. Ceea ce ma face si pe mine sa ii dau dreptate mamei mele care atunci cand nu ma mai dezlipeam de oglinda, imi spunea: eleganta tine de atitudine, nu de stilul vestimentar.

_MG_0173

_MG_0155

_MG_0147

_MG_0182

_MG_0200

_MG_0116.

_MG_0121

_MG_0137

_MG_0190

Rochita: Simonetta (Magazin Ilinca)
Poseta: Simonetta (Magazin Ilinca)
Tenisi: Bensimon (Magazin Anastasia&The Funky Twins)
Foto: Gabi Crisan
Prelucrare imagini: Csilla Szasz

2 replies on “Urban look”

Comments are closed.