Vreme schimbatoare, piese versatile

Mes cheries, stiti doar, pe blog sunt eu, Monica Tand, fara secrete, fara artificii. Sunt eu cu bune si cu rele si foarte asumata, asa cum sunt in zilele in care toate merg excelent, dar si in cele in care lucrurile nu se prea leaga. Indiferent de context, insa, blogul este locul in care imi incarc bateriile citind mesajele voastre. Vreau sa ma multumesc ca ma cititi, aici voiam sa ajung. 🙂

monicatand (12)

Sedinta aceasta foto am facut-o intr-o zi in care nu mi-a mers chiar roz. Dar faptul ca am pregatit inca o tinuta care sa va incante mi-a adus zambetul pe buze.

monicatand (1)

Imi plac piesele versatile si imi place sa ma joc cu ele in look-uri diferite, in zile diferite. Versatila este si aceasta fusta de la H & M, pe care o ador. Este potrivita atat in tinutele sporty-casual, cu pantofi sport, cat si in look-uri elegante, cu pantofi sau balerini. Cum bine ati ghicit, am optat pentru preferata mea dintre variantele acesea: sporty-casual with a twist.

Iar pentru poze am ales unul dintre locurile mele preferate din oras – curtea interioara a Ateneului Roman. A fost simpatic sa pozez asa in locul in care cu cateva zile in urma am venit imbracata foarte elegant, pentru un concert.

0 replies on “Vreme schimbatoare, piese versatile”