Walking in Bucharest

Cand a fost ultima oara cand intr-o luni, ai pus pe hold toate intalnirile si toate sarcinile pe care le aveai notate in agenda si ai pornit agale la o plimbare pe strazile Bucurestiului?! Nu stiu voi, dar eu nu imi amintesc cand mi-am permis acest lux. Asa ca am lasat-o pe Ilona la gradinita si profitand de vremea buna, m-am aventurat catre centrul orasului. Nu m-am intors acasa decat dupa kilometri buni parcursi pe jos. Si culmea, nu ma simteam deloc obosita. Bucurestiul e minunat. Mai ales intr-o zi de luni.

IMG_4616

Ca sa te poti bucura de plimbare , important este sa ai atat o tinuta confortabila si lejera, cat si o pereche de adidasi usori. Eu mi-am ales o camasa bleu ( o piesa vestimentara cheie in acest sezon) si o fusta cu transparente discrete, a carei lungime e cu doua palme deasupra gleznei (o alta regula care s-a impus pe catwalk-uri). Ambele sunt de la Portobello si au fost croite din materiale aduse din India. In plus, pentru ca nu cred ca doar seara, putem purta clutch-uri, mi-am completat outfitul cu unul de la Meli Melo. Clutch-ul face parte din una din cele mai interesante colectii de vara ale brandului, Electric Africa. Versatil si usor de purtat, m-a cucerit cu grafismele in culori indraznete.

IMG_4756

Concluzia e simpla: din cand in cand, poti sa iti iei o zi libera chiar in timpul saptamanii. Lumea nu se va opri in loc.

IMG_4654

IMG_4700

IMG_4625

IMG_4792

IMG_4604

IMG_4765

IMG_4615

IMG_4755

IMG_4667

IMG_4733

IMG_4766

IMG_4722

Camasa: Portobello (Magazin Portobello)
Fusta: Portobello (Magazin Portobello)
Colier: By Sonja (Magazin Portobello)
Clutch: Meli Melo (Magazin Meli Melo)
Adidasi: Adidas Stan Smith
Foto: Csilla Szasz

2 replies on “Walking in Bucharest”

Comments are closed.