Curatare in profunzime

Nu stiu altii cum sunt, dar eu nu pot merge la culcare fara sa imi fi curatat temeinic pielea in prealabil. Am incercat enorm de multe geluri demachiante sau ape micelare, dar nimic nu se compara cu rezultatele oferite de tehnologia sonica incorporata in peria de curatare a pielii Deep Pore de la Clarisonic. Aceasta foloseste o frecventa sonica de peste 300 de miscari pe secunda, menita sa curete tenul in profunzime. Metoda nu lezeaza pielea in niciun fel, ci dimpotriva, o face mult mai catifelata si mai stralucitoare.

Clarisonic_Mia2DPD3

Recomandata pentru toate tipurile de piele cu pori dilatati, peria de curatare Deep Pore este special conceputa pentru a indeparta impuritatile care blocheaza porii. Pe scurt, peria deschide porii, reduce excesul de sebum şi scade riscul producerii punctelor negre, sursa principală a apariţiei coşurilor inflamate. Pielea va fi mai radianta ca niciodata!

Vestile bune se opresc aici. La Sephora, peria de curatare vine la pachet cu gelul de curatare zilnica Deep Pore (care inlatura impuritatile, fara a usca sau a irita pielea) si masca detoxifianta cu argila Deep Pore (folosita saptamanal, detoxifiaza si purifica porii).

https://www.youtube.com/watch?v=zx2t74CwAdk

0 replies on “Curatare in profunzime”