Relaxed Fashion Personality

In viata mea, de zi cu zi, cand nu trebuie sa fiu prezenta la anumite evenimente care insista asupra unui dress code, am un stil relaxat – ceea ce cu siguranta ati remarcat si voi. Nu incarc o tinuta inutil si nu caut sa obtin un efect pompos. Imi plac liniile simple si sunt mereu in cautarea hainelor cu adevarat confortabile, cu o croiala impecabila si materiale de o calitate desavarsita.

IMG_5679

Intr-o zi de vara obisnuita, una dintre combinatiile mele preferate este sa mixez un top cu cu o fusta peste genunchi si o geaca din denim. Si pentru ca imi place sa merg mult pe jos, adidasii New Balance sunt in astfel de cazuri cea mai buna optiune.

IMG_5656

Sunt atenta la felul in care alaturez doua printuri, dar nu respect niciodata regula conform careia un print il exclude pe celalalt. Si daca tot vorbim de coduri vestimentare, eu, o nonconformista, am luat totusi de bun un trend care s-a impus pe catwalk-uri sezonul acesta: fustele albe. Si merg pana intr-acolo pana a sustine ca sunt piesele de rezistenta ale acestei veri.

IMG_5676

IMG_5622

IMG_5682

IMG_5645

IMG_5666

IMG_5686

IMG_5693(1)

IMG_5617

IMG_5589

Geaca denim: H&M (Magazin H&M)
Top animal print: H&M (Magazin H&M)
Fusta: Ermano Scervino (Magazin Ermano Scervino)
Curea: Vionnet (Magazin Vionnet)
Geanta: Meli Melo (Magazin Meli Melo)
Adidasi: New Balance (Magazin New Balance)
Foto: Csilla Szasz

0 replies on “Relaxed Fashion Personality”