The winner takes it all!

When life gives you lemons, apply more lipstick! E regula mea de supravietuire nr.1 in jungla urbana in care traim. Evident, ai nevoie de un ruj rezistent, care sa te ajute sa iti mentii zambetul pe buze cat faci fata provocarilor. Daca obstacolele care iti ies in cale sunt mai mici, un gloss ar trebui sa iti fie de folos ca sa le surmontezi.

Ruj: Rouge Coco Shine (nuanta Desinvolte) Chanel, Gloss: Gloss a Levres Scintillantes (nuanta Fleur d’Eau) Chanel, Colier de perle: Laura8, Foto: Adrian Manolache

Evident, nu trebuie sa porți ruj doar cand dai nas in nas cu „adversarii” (e adevărat, nimic nu ii indispune mai mult decat sa te vada toata un zambet, cu gura pana la urechi). Ci de fiecare data cand vrei sa te simti bine cu tine. Promit ca starea ta de spirit se va imbunatati considerabil daca mizezi pe Rouge Coco Shine, nuanta Désinvolte (un mix de rosu si corai) si pe gloss-ul Lèvres Scintillantes, nuanta Fleur d’Eau, ambele de la Chanel. Ambele din colectia de machiaj Reverie Parisienne-despre care abia astept sa va povestesc pe larg. Texturi unice, senzatie extrem de confortabila pe termen indelungat si doza de optimism instant.

Pana atunci, nu uitati. Castigam in viata orice lupta, doar daca la final, ne amuzam de ironia situatiei.

0 replies on “The winner takes it all!”