New beauty phenomena

Daca ar putea vorbi, cremele, si mai ales, rujurile de la L’Oreal Paris ar putea povesti enorm de multe aventuri din viata mea ca model la Paris intrucat le-am purtat cu mine peste tot. Odata cu trecerea timpului, recunosc ca am inceput sa testez tot mai multe produse, iar fidelitatea mea fata de brand a fost inlocuita de curiozitatea de a incerca tot ce imi cadea in mana. Ceea ce nu a fost chiar o poveste cu happy end pentru tenul meu, dar despre asta vorbim cu alta ocazie.

ROT_9343re

In urma cu ceva timp, am fost la lansarea uleiului Extraordinar Nutri Gold de la L’Oreal Paris. Cu o formula bazata pe opt uleiuri esentiale ( lavanda, maghiran, rozmarin, muscata, trandafir, musetel, portocala, lavandin) si opt uleiuri pretioase (jojoba, masline, floarea soarelui, macese, caisa, passiflora, tarate de orez, porumb), mentine nivelul optim de hidratare al tenului si actioneaza ca o adevarata arma anti-aging.

ROT_9326re

Iar ceea ce mi se pare cu adevarat inovator este ca odata cu lansarea acestui produs, brandul demonteaza mitul conform caruia nu poti aplica ulei pe tenul mixt sau gras. Textura de nota 10. Rezultate de nota 100.

ROT_9314re

0 replies on “New beauty phenomena”