Ador sa merg la AUTOR

Mes cheries, stiti deja ca va recomand doar evenimente la care si mie imi place sa merg. Asa ca astazi scriu despre AUTOR, targul international de bijuterie contemporana, care se intampla in weekend la Bucuresti. Este unul dintre evenimentele mele preferate fiindca e locul in care se strang la un loc foarte multi oameni talentati, romani, dar nu numai.

autor bijuterie contemporana (3)

Ador sa merg la AUTOR, sa ma plimb printre standurile cu bijuterii, sa ma opresc sa ascult povestile artistilor care le creeaza, sa ii cunosc si sa le vad mainile cu care dau viata unor accesorii inedite, frumoase, autentice – bijuterii de autor.

autor bijuterie contemporana (4)

Anul acesta, AUTOR se organizeaza la Grand Hotel du Boulevard, o cladire de poveste a Bucurestiului caruia i se spunea, in urma cu ceva vreme, pe buna dreptate, Micul Paris. Am vazut cateva poze cu interiorul renovat al hotelului si m-am indragostit.

autor bijuterie contemporana (1)

Ne vedem asadar la AUTOR, sambata si duminica. E ceal mai bun moment din an sa cunoasteti peste 150 de artisti de bijuterie. De fapt, e singurul moment din an.

A la prochaine!

0 replies on “Ador sa merg la AUTOR”