Campania KENZOx H&M fotografiata de celebrul Jean-Paul Goude

 Colectia KENZO x H&M  beneficiaza in acest an de inspiratia renumitului fotograf Jean-Paul Goude. Pornind de la mesajele colectiei, Goude a ales sapte personalitati emblematice care reprezinta lumea artistica si cea a modei, pentru a fi protagonistii campaniei ce va debuta in data de 17 octombrie. Acestia sunt Iman, Rosario Dawson, Chance The Rapper, Ryuichi Sakamoto, Chloe Sevigny, Suboi si Xiuhtezcatl Martinez.  Colectia KENZOxH&M va fi disponibila in 250 de magazine selectionate din intreaga lume, in data de 3 noiembrie.

hm-x-kenzo-jean-paul_goude

Jean-Paul Goude este autorul unora dintre cele mai influente imagini apartinand industriei modei si al domeniului muzical din ultimii 50 de ani. Pentru colectia KENZO x H&M, artistul si-a pus amprenta personal asupra campaniei, iar rezultatele vor putea fi vazute at at ȋn print cat si pe panourile publicitare. “A fost o adevarata aventura sa lucrez cu H&M, Carol si Humberto pentru campania KENZO x H&M. Aportul de stil, energie si spirit tanar pe care acestia l-au adus colectiei ma face sa fiu si mai entuziasmat de colaborarea mea cu ei” declara Jean-Paul Goude.

hm-x-kenzo-jean-paul-goude-and-humberto-leon

Celebru grafician, fotograf si regizor de clipuri publicitare, Goude a scris istorie prin creatiile sale. A fost o perioada director al revistei  Esquire, in New York, iar lentila aparatului sau a fotografiat mai toate marile vedete de la Hollywood. Aparitia lui Kim Kardashian pe coperta revistei Paper, fotografie realizata de asemenea de Goude, a nascut de curand o adevarata isterie pe Internet si retelele de socializare. Pharrell, Oprah, Mariah Carey sau Katty Perry se numara printre numele pe care fotograful francez le are in portofoliu. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care campania pe care o pregateste pentru KENZOxH&M este asteptata cu atat de mare interes.

katty

kim-kadarshian-paper-magazine-break-the-internet-newsjacking-hashtag-hijacking-real-time-marketing-cover

oprah

pharell

0 replies on “Campania KENZOx H&M fotografiata de celebrul Jean-Paul Goude”