Inovatie in materie de frumusete: serumul cu celule stem

Mes cheries, BIOMER vine cu o inovatie in materie de produse cosmetice: un serum natural cu proprietati anti-aging ce imbina armonios ingrediente active naturale, utilizand eficienta si fiabilitatea stiintei. Contine acid hialuronic, extract de Melisa si Acai, celule stem de vita de vie rosie, vitamina C, vitamina E, ulei de germeni de grau si biomolecule de alge din Marea Menor (bogate in proprietati unice in lume). Serumul Sireia este natural si nu contine parabeni.

biomer-serum

serum-new-packaging

Situat in sud-estul Spaniei, in regiunea Murcia, Bio Mer ofera cosmetice naturale care contin extracte de alge si plante medicinale din Menor, ale caror biomolecule si-au demonstrat eficacitatea in numeroase studii stiintifice. Formula propusa de ei  include, de asemenea, anumite componente de origine naturala, cum ar fi hidracizii alfa, colagen, elastina, acid hialuronic, celule stem, etc. cunoscute sub numele de compusi biologici si proteine care sunt o parte esentiale a tesutului pielii.

serum_sireia_image

Produsul este disponibil pe site-ul www.biocart.eu ( unic importator si distribuitor in Romania a produselor BioMer ), iar pretul este de 299RON.

0 replies on “Inovatie in materie de frumusete: serumul cu celule stem”