Coup de foudre pe covorul rosu de la Cannes

Mes cheries, doar nu credeati ca voi lasa sa treaca Festivalul de la Cannes fara sa va spun care au fost tinutele mele preferate etalate pe covorul rosu. Mi s-a parut dintotdeauna ca Festivalul de Film de la Cannes are o distinctie aparte si asta s-a vazut, de foarte multe ori, si in look-urile afisate de invitati la premierele de gala si la petrecerile de dupa proiectiile de filme.

Lia Bugnar poarta Irina Marinescu
Lia Bugnar – chimono dress Irina Marinescu

Mai mult decat la Oscar, la Cannes, invitatii – fie ei actori, modele, cantarete sau alte celebritati – sunt mai eleganti si mai chic, fara indoiala ca imprumuta ceva din farmecul orasului francez. Look-urile sunt mai fresh, iar tinutele vestimentare, purtate cu atata eleganta, sunt greu de pus in topuri.

Am ales, special pentru voi, les filles, zece tinute care mi-au placut anul acesta la Cannes. Zece tinute si tot atatea femei care stiu ca moda inseamna ca tu porti hainele, nu hainele te poarta pe tine. E greu de spus care dintre piese mi-a placut cel mai mult, asa ca va propun sa nu facem un top, ci doar o insiruire.

Noua dintre tinute sunt creatii ale unor designeri si case internationale de renume, iar una, cea purtata de actrita romanca Lia Bugnar, este semnata de designerul Irina Marinescu.

Daca ar fi sa aleg doar una dintre cele 10 preferate, cu siguranta as opta pentru tinuta Liei Bugnar. Atat de frumoasa! Si nu e vorba doar de creatia Irinei Marinescu, foarte pe gustul meu, ci e vorba despre faptul ca Lia este eleganta și chic fara sa se straduiasca.

Astept sa imi scrieti care sunt preferatele voastre. 🙂

Amal Clooney - Atelier Versace dress
Amal Clooney – Rochie Atelier Versace
Lara Stone - Prada dress
Lara Stone – Rochie Prada
Liya Kebede - Francesco Russo dress
Liya Kebede – Rochie Francesco Russo
Marion Cotillard - Dior dress
Marion Cotillard – Rochie Dior
Natasha Poly - Prada dress
Natasha Poly – Rochie Prada
Paz Vega - Stephane Rolland dress
Paz Vega – Rochie Stephane Rolland
Sasha Luss - Balmain dress
Sasha Luss – Rochie Balmain
Valeria Golino - Valentino dress
Valeria Golino – Rochie Valentino
Vanessa Paradis - Elie Saab dress
Vanessa Paradis – Rochie Elie Saab

0 replies on “Coup de foudre pe covorul rosu de la Cannes”