Cu (multa) vanilie

Vara si-a cam facut de cap in ultima vreme. Totusi, intre doua reprize de ploaie, cand Bucurestiul capata un parfum inconfundabil, am colindat strazile capitalei cu Csilla, fotografa mea. Mai apoi, ne-am oprit la Portobello (v-am povestit aici despre acest atelier in care se croiesc povesti), unde aveam o intalnire programata cu Nadia, un designer atipic si extrem de talentat.

IMG_4882

La finalul vizitei, dupa ce i-am vazut cele mai noi creatii, am renuntat la hainele pe care le purtam cand venisem si am plecat imbracata cu un top si o fusta, într-o nuanta dulce de galben vanilie. Si pentru ca vremea dadea semne ca se strica din nou, nu am vrut sa ma aventurez afara fara o camasa. Cureaua neagra din catifea, pe care mi-am facut-o chiar eu si pe care o purtam in acea zi, se potrivea perfect cu tinuta mea, asa ca am pastrat-o.

IMG_4897

Cat am mai ramas in oras, in loc sa ploua, ne-a intampinat un soare timid, care promitea ca nu mai e mult pana sa ne bucuram cu adevarat de vara. Am sarbatorit cu un ecler de la French Revolution si o plimbare lungaaaaa.

IMG_4865

IMG_4880

IMG_4962

IMG_4874

IMG_4903

IMG_4884

IMG_4904

IMG_4887

IMG_4934

Bluza: Portobello (Magazin Portobello)
Fusta: Portobello (Magazin Portobello)
Camasa: Portobello (Magazin Portobello)
Curea: Monica Tand
Adidasi: Adidas Stan Smith
Ochelari: H&M
Colier by Sonja
Poze: Csilla Szasz

0 replies on “Cu (multa) vanilie”