Zone de confort

Intotdeauna mi-a placut sa-mi fortez limitele, sa nu ma multumesc cu zonele caldute, ci sa ma provoc mereu sa fac mai bine, mai mult, mai frumos. Dupa cum stiti, acelasi lucru se aplica si cand vine vorba de alegerile vestimentare pe care le fac. Cu toate astea, recunosc ca nu e nimic care sa se compare cu un pulover moale, care sa-ti mangaie si sa-ti rasfete corpul in diminetile reci cand tot ce vrei e sa mai dormi putin, insa stii ca ai atatea de rezolvat.

DSC_0257-Edit

De cele mai multe ori, chiar daca merg pe culori neutre, imi place la nebunie sa ma joc cu texturile. Si ce provocare mai mare decat sa scoti o piesa aparent pretioasa din zona ei de confort? Am temperat deci aplicatiile fustei Barbara Sabbah cu adorabilul pulover COS (v-am zis cat de mult astept intrarea brandului in Romania?) in acelasi ton si a iesit un deliciu. Iubesc detaliile, asa ca n-aveam cum sa nu ma indragostesc de conturul verde al puloverului, care imi aduce aminte de delicioasele macarons cu fistic, acelasi verde pe care l-am regasit si in imprimeul jucaus al gentii Olympia Le-Tan. Si, pentru ca putin negru e intotdeauna binevenit, am intregit outfit-ul cu o pereche de pantofi cu nojite si un ceas care sa ma traga de maneca de fiecare data cand am tendinta sa intarzii.

DSC_0211-Edit

Pentru ca da, vrem sa aratam impecabil mereu si facem tot posibilul sa fie asa, insa cel mai important e sa nu uitam niciodata sa ne jucam. Sa nu ne luam prea in serios pentru ca pana si cele mai spectaculoase aparitii te lasa rece daca nu sunt condimentate cu putin fun. Joie de vivre, stiti ce zic?

DSC_0265-Edit

DSC_0181-Edit

DSC_0247-Edit

DSC_0282

DSC_0218-Edit

DSC_0260-Edit

DSC_0254-Edit

DSC_0237-Edit

DSC_0234-Edit

Pulover: COS
Fusta: Barbara Sabbah
Pantofi: Zara
Geanta: Olympia Le-Tan
Ceas: Swatch
Foto: Aurelien Violet (@chicisthenewpunk)
Prelucrare imagini: Lasc Media

0 replies on “Zone de confort”