La Mer

Sunt cativa ani buni de cand am descoperit, la Paris, Crème de la Mer. Ma numar, asadar, printre miile de consumatori din toata lumea. M-am bucurat cand am aflat ca La Mer a ajuns, oficial, in Romania. Saptamana trecuta am participat la evenimentul de lansare La Mer, alaturi de Sarantis Tsimilimis, Global Brand Ambassador LA MER, si peste 120 de invitati – VIP, bloggeri, jurnalisti de specialitate.

The Eye Concentrate & The Eye Balm Intense

Adusa la formula perfecta de astazi de dr. Max Huber dupa 12 ani si 6.000 de experimente, crema contine ingrediente foarte atent selectate. Procesul intens de fermentatie se afla in structura marcii, fiind printre cele mai bine pastrate secrete din industria frumusetii.

Creme de la Mer

Orice produs La Mer contine Miracle Broth™, un amestec puternic de ingrediente marine care se transforma, timp de trei patru luni, intr-o sursa de energie ce ajuta la regenerarea pielii.

Unul dintre secretele La Mer – disponibile in exclusivitate in magazinul Sephora Baneasa, incepand cu luna martie 2016 – este ca la fiecare noua productie se foloseste si o cantitate din amestecul anterior, astfel ca esenta originala se pastreaza a la long.

Alte mici secrete special pentru voi, mes cheries:

  • ierburile de mare, care sunt structura de baza Miracle Broth™, sunt recoltate si transportate pe gheata pana la laboratoarele Dr. Max Huber Laboratories, pentru a fi perfect active
  • pentru extractul anti-oxidant de ceai de lime, lamaile sunt curatate manual
  • fiecare borcan de Creme de la Mer este umplut tot manual, la exact opt ore dupa producerea cremei, la temperatura camerei sub control constant

Lifting Eye Serum

Si daca secretele de mai sus nu v-au convins, puteti sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca La Mer chiar este o crema extraordinara, cu beneficii vizibile, care merita investitia. Mie imi place ca imi da o stare de bine mereu si ma face sa uit ca fiecare an in plus vine la pachet cu noi riduri.

Daca o incercati, sa imi spuneti cum vi se pare!

A la procaine!

Andreea Esca Monica si Nicolai Tand-Edit DT__5159-Edit Monica si Nicolai Tand-Edit

0 replies on “La Mer”