Secrete de pe covorul rosu

V-ati uitat la Globurile de aur, les filles? Pentru mine e un exercitiu foarte bun de stil an de an. Multe outfit-uri imi iau ochii, unele, din pacate, in sens negativ, iar machiajele abordate ma inspira de multe ori pentru shooting-uri. Dar nu despre „asa nu” vreau sa va vorbesc azi, sa incercam sa ramanem pe pozitiv, nu?

Mi-a placut la nebunie de Jennifer Lawrence in Dior haute couture, de Kirsten Dunst in Valentino haute couture si de Jennifer Lopez in Giambattista Valli haute couture. Cand vine vorba de make-up, mi-au atras atentia Amber Heard, Rooney Mara, Olivia Wilde si Kate Blanchett. Insa deasupra tuturor mi s-a parut ca a stralucit, de departe, Kate Winslet, ambasadoarea Lancome.

golden-globes-2016-beauty-look-kate-winslet-800x599

Make-up-ul lui Kate de anul acesta a fost realizat de catre Lisa Eldgridge, Make-up Creative Director la Lancôme. Am si vesti mai bune de atat: make-up artistul a dezvaluit produsele folosite pentru machiajul lui Kate in noaptea cea mare. Pentru baza a folosit Teint Idole Ultra 24H, Effacernes Longue Tenue, Belle de Teint- Belle de Miel (04) si Blush Subtil Rose Paradise (021). Ochii lui Kate au fost conturati cu Hypnôse Star Eyes Palette in Brun Adoré, Artliner in Noir, Hypnôse Doll Eyes Waterproof si creion de sprancene – brun. Pentru buze, doua produse au facut toata treaba: creion buze Contour Pro si 240M Rouge in Love.

Ce ziceti, incercam si noi les filles? Nu pare greu deloc!

attends the 73rd Annual Golden Globe Awards held at the Beverly Hilton Hotel on January 10, 2016 in Beverly Hills, California.
Foto: Getty Images
0 replies on “Secrete de pe covorul rosu”