Let’s get ruffled

In weekend, m-am straduit din nou sa nu tin cont de capriciile vremii. Mai ales ca a inceput sa ploua chiar cand petrecerea de la piscina era in toi. Din fericire, am reusit sa imi pun in practica ideea shooting-ului pentru azi, care s-a desfasurat in liniste. Fara tunete si fulgere.

IMG_4152.

Rochia red orange de la H&M, in forma de A, asupra careia as vrea sa ne indreptam atentia acum, a fost pur si simplu un coup de foudre inca de cand am intrat in showroom-ul de la H&M. Mi-a placut mult culoarea vibranta, pe care am considerat-o mai mult decat potrivita pentru o pool party.

IMG_4186

Si desi sunt extrem de pretentioasa cand vine vorba de incretituri sau fasii de material aplicate pe haine, nu am avut nimic de obiectat in privinta volanelor de la baza gatului, dispuse pe spatele rochiei sau in zona manecilor. Dimpotriva, avand nuante contrastate si fiind facute din materiale diferite, acestea confereau rochiei un touch sofisticat.

IMG_4204.

Iar daca am deschis subiectul despre volane, probabil stiti deja ca acestea pot masca sau echilibra proportiile corpului. Daca nu vreti sa atrageti atentia asupra unei anumite zone a corpului, asigurati-va ca volanele sunt prezente in alta parte. In plus, ar fi de preferat sa alegeti rochii care au cateva volane mai mari in defavoarea unora cu zeci de volanase.

IMG_4065.

Regula spune ca atunci cand imbraci o rochie cu astfel de detalii sa eviti sa porti accesorii. Eu nu am respectat-o niciodata. Ma cunoasteti deja. Asta nu inseamna ca e loc de exagerari. Cerceii de la Laura 8 si cureaua vintage au venit ca o completare fireasca a look-ului.

IMG_4154.

IMG_4200

IMG_4160.

IMG_4084.

IMG_4099.

Rochia: H&M CONSCIOUS EXCLUSIVE
Sandale: Zara
Cercei: Laura8
Curea: Vintage
Foto: Csilla Szasz

0 replies on “Let’s get ruffled”