O poveste despre feminitate

Les filles, ma bucur sa impartasesc cu voi un proiect pe care il pregatesc de mult, la care am lucrat cu foarte mare drag si de care sunt foarte entuziasmata. Sunt absolut onorata sa fiu imaginea colectiei pentru primavara 2016 Meli Melo – Paris, „ETNO Romantique”, campanie pentru care am facut si stylingul.
Colectia are in centru teme care imi sunt foarte apropiate de suflet: influentele folclorice, traditia romaneasca si imprimeurile etno, dar si de la dorinta de a transmite emotie si feminitate. Iar piesele sunt pe masura: diafane, feminine si colorate pentru a incepe memorabil noul sezon.

1
Traditional embroided peasant blouse

Ma bucur ca am avut ocazia sa-mi pun amprenta asupra imaginii colectiei „Etno Romantique”, propunand combinatii si variante de accesorizare care pot condimenta si cele mai basic outfit-uri. Sunt de parere ca un colier pretios poate transforma o rochie simpla de seara intr-una de covor rosu sau o tinuta de birou intr-una de cina. Etno Romantique inseamna sa fii visatoare, sa te cunosti si sa nu-ti uiti radacinile, dar sa ai indrazneala de a merge pe drumul tau. Daca as fi uitat ca am plecat din Maramures, daca mi-as fi uitat valorile si radacinile, probabil ca m-as fi pierdut pe drum in imensitatea Parisului.

5
Parlor Dress

Va invit asadar sa descoperiti noua colectie Meli Melo – Paris: bijuteriile multicolore, cu aer nomad, statement, dar si piese discrete, gentile cu imprimeuri inspirate din folclor sau in culori vesele, atent combinate. Le gasiti din 1 februarie in toate magazinele Meli Melo – Paris, dar si online, pe www.melimelo.ro.
Sper sa va placa!
Bisous!

3
Manoush Dress ( Manoush Store )
7
Top Alberta Feretti ( Mengotti Store )
4
Top Manoush ( Manoush Store ) , Jacket Aureliana ( Molecule F Store )
2
Top Alberta Feretti ( Mengotti Store )
One reply on “O poveste despre feminitate”
  1. says: Maria

    Superba de-a dreptul! Imi permit sa intreb de unde ati achizitionat minunatia de ie brodata cu fir rosu.

Comments are closed.