Piesa must have

Midi, maxi, mini, in forma de A sau creion si mai ales (semi)lunga. Mes cheries, va spun sincer, iubesc fusta. In orice combinatie, in (aproape) orice forma, in orice anotimp, in orice moment. Dar mai ales vara simt ca este timpul perfect sa o pun in valoare in tinutele mele.

IMG_1130-Edit

Fusta este salvarea mea in zilele in care trebuie sa merg si la gradinita ca sa iau copiii, si la un lunch de business pentru un proiect nou. Dimineata o asortez cu un T-shirt, iar la pranz cu un pulover din casmir. Si toata lumea e multumita, mai ales eu. 🙂

monica tand (10)

Daca fusta are detalii din dantela, tinuta este cu atat mai deosebita si cu siguranta nu va trece neobservata. Pentru look-urile casual-chic, merg mereu pe combinatii cu sandale sau pantofi flats. Iar daca vreau un look chic with a twist, imi pun o pereche de pantofi sport colorati si am iesit rapid pe usa. In orice caz, fusta – atat de versatila – este o piesa careia trebuie sa ii dati mai multe sanse. Eu chiar mi-as dori sa vad mai multe tinute cu fusta champagne prin oras.

Ce ziceti, incercati maine?

Pulover: Brunello Cuccinelli
Fusta: H&M Conscious Exclusive
Sandale: H&M
Cercei: H&M
Geanta: Celine
Ochelari: Thierry Lasry

Foto: Lasc Media

0 replies on “Piesa must have”