Magie cu Apa de Struguri

Cand eram mica, obisnuiam sa ma joc cu fructele si legumele facandu-mi mici ritualuri de frumusete. Stateam in curte, la umbra, si ma jucam “de-a salonul de cosmetica.” Nu stiu cat efect aveau incercarile mele de frumusete, dar ma distram ore bune asteptand sa fiu si mai tanara decat eram. Si eram foarte tanara. 🙂 Tarziu am aflat ca si oamenii mari se joaca de-a frumusetea cu fructele si legumele si scot ce e mai bun din ele pentru a realiza creme-minune pentru noi, femeile.

3544-Vinosource-pink_collection

Unul dintre brandurile care au exploatat cel mai frumos darurile naturii este Caudalie. Strugurii, ingredientul magic din fiecare produs Caudalie, sunt transformati, impreuna cu alti compusi, in produse pe care nu ai cum sa le iubesti.

Vinosource Crema Hidratanta Sorbet, unul dintre preferatele mele, se transforma in apa la contactul cu pielea si face ca pielea sa radieze de sanatate si de prospetime imediat dupa aplicare. O ador!

Vinosource

Insa toata gama Caudalie este minunata: Caudalie Vinosource Ser hidratare SOS, care contine apa de struguri organica ce hidrateaza tenul este ideal pentru pielea deshidratata, iar Caudalie Vinosource SOS Ser hidratare pentru ochi este potrivit pentru ochii sensibili. Caudalie Vinosource fluid hidratant matifiant, ideal pentru tenul mixt, contine ceai verde cu rol de reglare a sebumului, iar Vinosource crema regeneranta hidratanta, cu ulei din seminte de struguri si glicerina, are rol nutritiv si e perfecta pentru atunci cand simti ca incep sa treaca anii. 🙂

*Produsele Caudalie sunt disponibile in Farmaciile HelpNet.

0 replies on “Magie cu Apa de Struguri”